Godmorgon :)

Igår kväll hade jag och älsklingen en diskussion om dikter 🙂 jag kom allt fram till några nu gäller det bara att skriva om dem lite så det blir lättare text 🙂 så det är väl vad jag ska göra nu här på morgonen 🙂 hundarna har fått mat och varit ute en gång jag har nålat lite påsar till kalasets skattjakt och ska sy siffror här ikväll och försöka bli klar med jeans och påsar får allt ta mig i kragen och få det gjort 🙂 idag slutar jag 16.30 och har en hel del uppsatser att fundera kring och hjälpa till med så kommer vara en fantastisk dag även om jag har olika salar varje lektion 😂 ska rensa ur min väska så jag inte släpar med mig halva skolan runt om idag 😂 


 

Jag och Alva ligger här och softar och jag försöker att inte somna det är svårt dock… sjukt svårt! För bara den lilla ansträngningen att ta sig upp och ge hundarna mat däckar mig… ögonen rinner jag gäspar och huvudet känns tungt! Måste försöka ringa doktorn idag om den nya medicinen och maila både bank och lite andra som jag måste ta tag i 🙂 ångest onsdag Ne men jag behöver få det gjort så att jag kommer känna mig lättat sedan när det är klart och jag kan bocka av det från min lista ❤️ 

Ne om man skulle kolla lite på dikterna 🙂 hoppas ni får en bra morgon 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s