Vilken dag!!

Efter jag lagade upp dikter mm här på bloggen somnade jag och kom typ inte upp efter det! Jag var så trött och jag ville bara sova!!! En dusch och lite frukost lättade mig men var fortfarande sjukt trött :/ sen började dagen med att rätta uppgifter och uppsatser hjälpa till på prov och fundera på dikterna 🙂 nu är än en gång jag i fas med alla uppgifter tror jag 🙂 ska kolla igenom alla åk 9 och 8 or innan jag går hem idag 🙂 har också fått lite mer elevarbeten att försöka göra klart så att dem hinner färdigt nu innan sommaren 🙂 men nu väntar jag på att lasangen ska bli klar här i micron och på att kunna åka tillbaka och fortsätta med lektionerna 🙂 har en tekniklektion och en tid där jag kan hjälpa elever med so uppsatsen 🙂 super bra 🙂 ska maila lite med och skriva ut på fb att jag kan hjälpa till med so uppgiften till eleverna 🙂 

Och nu softar jag och hundarna i soffan 🙂 ska släppa ut dem nu och sedan äta snabbt  🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s