Godnatt ❤️

Somnade igår typ vid 21.30 vaknade strax inna 5 i morse och fick ut hundarna sedan däckade jag till 07.45 😂😂 panik!! Bullar till frukost och sjukt bråttom men nu är det okey igen 🙂 men nu har dagen gått jag är klar med alla so uppsatter och snart är även jag ikapp med alla 8 och 9 ord teknik och slöjd uppgifter och jag har rättat ganska mycket på simmis c-uppsats 🙂 men har även hunnit med att leka med hundarna och kollar på lite förslag till armbanden som ska göras till kalaset på fredag nästa vecka 🙂 super kul 🙂 ska jobba med kalaset i morgon men nu får jag nog sova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s