Godmorgon :)

Tror inte att jag behöver skriva att jag är sen för det har änna varit grejen hela veckan 😉 att jag inte kommer upp! Men men det går nog bättre snart hoppas jag 🙂 haft en hemsk natt där jag knappt sovit men nu är det fredag och dags för lite jobb 🙂 har en hel del elevarbeten att rätta men också att sy 🙂 

Morgonen spenderades med att läsa klart c-uppsatsen 🙂 så nu idag så ska jag göra klart dikter, en dikt analys, matris till ål 9 samhälls uppgift och så ska jag rätta teknik uppgifter 🙂 ska ta med mig de sista jeansen idag med så jah kan sy dem 🙂 är hoppfull för att få allt som jag vill gjort idag på skolan 🙂 ikväll måste jag sy klart påsarna 🙂 och börja med vänskaps armband 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s