God morgon ❤️❤️

Ja jag och hundarna ligger och softar dem har varit ute och fått mat så jag tror att jag faktiskt ska försöka sova lite till 🙂 idag ska jag kolla över lite snabbt med alla uppgifter på tekniken 🙂 sedan tänkte jag sy en del 🙂 

Jag har lite grejjer att sy till eleverna och sedan har jag jeans att sy, babynest att sy klart och så har jag Loui’s sänghimmel 🙂 så ska vi se vad mer som ska sys har säkert mer grejjer är jah övertygad om 🙂 juste påsarna till kalaset ska också sys så det blir Chill här idag grejja med jobb och sy lite och försöka att bara njuta av det bra vädret 🙂 

Men puss puss på er  nu ska jag sova ❤️

En tanke på “God morgon ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s