Sleep over ❤️

Jag och Samantha och båda hundarna ligger i sängen nu 🙂 idag har vi vart på baklucke loppis fixat pannkakor till frukost, kycklingsallad till lunch och tomatsoppa till kvällsmat 🙂 super bra 🙂 och jag Fick sovit en stund på Em för att jag var trött nu ikväll har vi börjat med påsar och armband 🙂 påsarna ska sys ihop sedan ska det sys kanaler 🙂 men vi är på banan 🙂 snart är det klart 🙂 men nu ska vi sova hoppas alla andra haft en underbar dag i det super härliga vädret ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s