God kväll :)

Idag var det första dagen av tre på kärleksveckan 🙂 måste säga att elevens skötta sig utmärkt 🙂 super skönt 🙂 jag och samatha har förberett det sista och fått allt bakat klart idag och gjort placerings kort mm 🙂 så nu är vi i fas 🙂 vilket känns super bra 🙂 mitt armband blev bra och jag är nöjd över min prestation idag även om jag då så klart glömde att ta med mig garnet till det som ska bli luftballongen 😂❤️ får försöka fixa det i morgon 🙂 för nu är jag så trött Å jag håller på att somna typ sov fruktansvärt dåligt igår natt hoppas att det blir bättre i natt. Jag tror att jag sover men kommer på mig med att jag inte gör det utan ligger och tänker på allt möjligt och blandar ihop det med drömmar tror jag! 

Lite selfies från i morse då jag försökte tagga upp mig till att gå till jobbet 😂❤️

Början till vänskaps armbandet hade glömt hur kul detta är ❤️

Dikterna uppsatta och allt för dagen ordnat och planerat 🙂 super skönt när man vet vad man ska göra på studiedagen ❤️

Alva hon tigger kakor av Samantha 🙂

Kyckling wook med couscous super gott kryddad med chilli, lime och curry ❤️❤️❤️

Till efterätt blev det varm choklad med marshmallows och choklate chip cockies med marshmallows i ❤️😍 så gott ❤️

Där efter blev det jobb med placerings korten som är utformade som ett korsord typ som man sedan viker bort korsordet och ställer på sin plats 🙂 i guld och silver som temat är på tallrikar glas och servetter ❤️😍 så ska jag skriva ut en mordgåta som alla ska vara med i vid bordet ❤️ super kul kommer detta att bli ❤️

Men nu blir det nog sängen för mig alltså så trött i kroppen är jag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s