Godmorgon :)

Råkade somna igår kväll utan att blogga men kvällen och Em gjordes det bullar och damsugare på och jag fixade klart de små kistorna 🙂 sedan åt vi tomatsoppa och chillade lite 🙂 jag gick och lade mig ganska tidigt för jag var sjukt trött men fick städat stugan lite först 🙂 Och nu på morgonen kommer jag knappt upp har haft en tung natt där jag knte riktigt kommit ner i varv :/ jag tror att jag sover men kommer på mig själv att ligga och tänka och  fundera… så mår katastrof men idag är det kärleksvecka och jag ska ha hand om dikter mm 🙂 super kul 🙂 ska börja med luftballongen idag med 🙂 men nu måste jag upp för att äta frukost 🙂 jordgubbskräm ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s