Godmorgon :)

Igår hade jag en bra dag 🙂 och livet lekte detta följdes av en hyfsat god natt var lite oroligt men sov bra för bra för sov igenom mig alla larm men älsklingen ringde och väckte mig så hann äta frukost och så nu slappar jag lite innan jag måste ta mig upp igen 🙂 börjar ju inte förrän 8a 🙂

Jeans idag 🙂 för att jag ska känna mig lite piffig 😂❤️ 

Asså denna trötthet är en förbannelse typ! Det värsta som finns…. fy vad detta är jobbigt! Suck alltså! Fattat inte vad det är med min kropp alltså! Jag är så sjukt trött på att vara trött att ha ont i ögonen att ha ont i kroppen :/ känns lite som att den går sönder inuti mig! Men men ska allt förra detta till en bra dag med 🙂 det är ju kärleksvecka och idag så ska vi leka med bild 🙂 och jag ska försöka göra klart upplevelse promenaden 🙂 kommer bli så kul 🙂 

Men ska vila en stund utan att somna och försöka att inte komma för sent 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s