Sängen ❤️❤️

Nackdelen med att bo i skogen… jag har nu försökt att blogga en bra stund… men tror ni att det har funkat nej jag har inte fått upp en enda bild fast jag typ försökt sedan kl 20 då jag typ faktiskt lade mig i sängen även om jag vart uppe och släppt ut hundarna mm så har jag ändå försökt att blogga härifrån sängen en bra stund 😂 jag fullkomligt älskar skogen… not… Hahaha men men iaf 🙂 var i förrådet idag med lite grejjer 🙂 kändes bra 🙂 måste dock dit snart och kolla över vad fan som finns där i egentligen 😂 Hahaha galet alltså!!! Allt ligger huller om buller 😂 men snart är det dags för kalaset ❤️ så kul vi kommer att ha 🙂 

Här  är dagens klädsel jeans och kilklack fick det bli idag då jag lyckades att somna om efter frukosten och vaknade 08.30. Så stressad och sen rusade jag iväg till jobbet glömde lunchen len var ok mat i matsalen idag :)! Tur det 🙂

Korten blev tagna av en slump för tänkte bara använda ljuset frön köksfönstret till en snygg selfie till älsklingen men dem blev fantastiskt bra naturligt ljus är bäst 🙂 världens bästa filter 😉 och mitt röda hår och idag lite grå/blå ögon kommer fram 🙂 sjukt nöjd längtar tills jag har en bra kamera som jag kan leka med 🙂 helvete vad kort jag skulle ta 😂😂😂 TB bilddagboken med 10.000 tals kort från värdens sämsta mobiler 😂😂😂

Jag Alva och yra låg och mös i söngen förut med polkagris men Alva gillade knte det så jag fick dela den med bara yra vilket hon var sjukt nöjd över 🙂 

Allt som allt har jag haft en underbar dag förberett för morgondagen och fixat en massa inför sista dagen på kärleksveckan och pratat framtiden om vår klass som verkligen behöver rycka upp sig! Och jag fick städat i min sal en del och tog med mig lite saker från jobbet av mina privata saker till förrådet då vi under hösten kommer jobba på ett helt annat sätt så då blir det till att starta upp en helt ny idé av verksamhet ❤️ så får man se vad framtiden bjuder. 

Men måste bara säga att jag hatar tema dagar ingen elev tycker att det är kul och 1 vecka innan betygen Sätts så känns det som sjukt bortkastad tid ibland! Även om vi denna gång var hyfsat förberedda så är inte eleverna det dem skiter fullständigt i vad man säger och med annat schema mot vanligt inget vettigt sätt att samla närvaro eller något så blir det menlöst! Känns sö sjukt tråkigt! Men eleverna kanske lär sig något även om det denna veckan mest varit att kondomer inte lämpar sig as bra som vatten ballonger då dem håller ganska länge med när som helst kan spricka. Ne det kanske var lite hårt men tema dagar är inte för alla men skolans regi skall vara detta men alla barn/elever/vuxna  som inte fixar förändringar mm blir detta sjukt jobbigt för att det inte hänt mer än vad det gör känns konstigt men gör en ändå stolt för att dem någonstans fattar poängen med kärleksveckan 🙂
Dikterna idag blev verkligen så fina men tig inga kort för vi hade min mobil och högtalare med lugn och avslappnade musik helt underbart 🙂 elevens hatade det😂

Ne nu är det dags ögonlocken känns tiungs och jag måste komma i tid i morgo. ❤️ natti natt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s