Godkväll!

Idag har Det varit fullt upp med det sista i för kalaset imorgon 🙂 jag och Samantha ligger här och har höga förväntningar på dagen i morgon 🙂 nu är allt nästan klart 🙂 det är själva upplevelse promenaden som ska fixas lite men annars är det okey 🙂 

Jag var idag på massage! Det gjorde så ont så har blåmärken på hela ryggen han tog någon grejj som skulle mjuka upp musklerna eller något så jag grät! Det värsta jag varit med om typ 😞 det var inte alla trevligt och jag fick några tryck punkter i örat så nu är jag helt öm där med… och jag vet inte kroppen kändes okey precis efter men nu är det bara ömt och ont igen!

Men nu blir det till att sova så vi orkar med morgon dagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s