Kalasens dag!!

Det har varit Så kul 🙂 först Samantha kalas och sedan Christer kalas 🙂 kalaset gick sjukt bra och den tyckte att det var roligt :)! Faktiskt 🙂 Hahaha 🙂 det var lekar och skattjakt där man fick godis och ballongen och egengjorda vänskapsarmband  🙂 det hela var mycket uppskattats 🙂 men jag är Så trött efter dagen så känns som att jag och Samantha som också är här idag för att sova över kommer däcka ❤️ hag hoppas ni haft en bra dag för det har vi 🙂 super bra väder och ett genomtänkt kalas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s