Lördag :) 

Vilken dag! Först Ikea och shopping i Uddevalla där jag köpte lite grejjer till älsklingen 😉 och till mig 🙂 bästa som finns att unna sig 🙂 dessutom Så handlade jag en del på Ikea till lägenheten så att vi kan börja få iordning där 🙂 super kul 🙂 efter det Så åt vi lite lunch 🙂 och där efter drog jag till mamma hon ville att vi skulle fira morsdag 😉 så det blev grillning 🙂 dock lovade jag i ett svagt ögonblick att jag kunde vara chaufför åt mammas kompisar… så fick ju sitta uppe nykter medans dem hällde i sig vin … Hahaha iof sjukt kul för mamma ballade ur och snapade älsklingen typ hela tiden 😂 dem filmerna är inte vackra 😂❤️ men nu ligger Jag och hundarna i linneas säng och ska sova i morgon är det morsdag 🙂

Samantha hon var trött efter shoppingen och satt intryckt i bilen tillsammans med allt från Ikea 😂❤️

Nu är mamma också däck 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s