Godkväll :)

Asså jag harar att börja jobba efter långledigt 🙂 var super trött idag och mådde inte alls bra… men var bara att stiga upp för Samantha fyllde 12 🙂 så det blev pannkakor och tårta till frukost till henne men glömde själv att äta den 😂❤️ får bli frukost i morgon 🙂 

På eftermiddagen åkte vi till Trollhättan köpte lite kläder och sedan drog jag till Julia för att hämta ljusstakar jag köpt av henne 🙂 sedan började jag att hjälpa Simmi med en opponition på C-uppsatsen hon ska opponera på i morgon vi trodde att detta skulle gå lätt 😂 4 timmars slit! Hahaha 🙂 men nu ligger jag äntligen i sängen försöker tänka glada tankar 🙂 🙂 Hahaha som att jag älskar att skriva på uppsatser och ge kritik och känner mig allt mer säker på att jag vill forska och jobba på högskolan 🙂 det hade varit så skönt 🙂  

Men tänker också på den jvl shoppingen jag fick göra på Apoteket nu… över 1000 kr … men nu har jag de mesta tabletterna jag behöver 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s