Godmorgon :)

Idag är det ett tight schema 🙂 det ska bli tungt att jobba idag för jag vill bara vara hemma och packa :/ men också vila är så trött i kroppen att jag inte orkar mer :/ men måste få ordning på alla inlämningar idag med 🙂

Jag hoppas att jag orkar med allt de sista veckorna medicinerna hjälper knappt och jag vet inte vad tanken är längre med allt! Jag känner mig bara trött trött trött och det är varken kul eller ens en rolig känsla! 

Det är tur att jag har mina vilddjur och älsklingen ❤️ 

Men idag är det fokus på att få klart elevarbeten både på portalen och ofärdiga projekt i slöjden 🙂 har städat som fan nu några dagar i skolan iaf 🙂 Hahaha hemma är det katastrof men hinner med att städa både idag och i morgon men också på lördag morgon 🙂

Hoppas ni får en bra dag jag tror jag ska upp och börja packa lite nu ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s