Vem vet vad framtiden bjuder ❤️

Det börjar nu närma sig skolavslutning och då också en flytt nu är allt klart och jag kommer att bli en norrlänning ❤️😂 tjejjen som hatar kyla och snö flyttar upp till vinterland! Hahaha suck alltså 🙂 Fredrik och jag kommer att flytta ihop och jag har fått ett nytt jobb 🙂 detta känns allt mer fantastiskt och underbart men innebär också en ganska snabb flytt 🙂 på lördag går flyttlassset med Mycket av mina kläder mycket av vad som är mina möbler och de sista två veckorna kommer jag att bo sjukt provisoriskt ❤️ men vad gör det ❤️ jag har en framtidstro och är lyckligare än någonsin ❤️ även om det är  sjukt tungt att lämna mina älskade elever så känns ändå beslutet rätt jag behöver mer hjälp i vardagen och mer hjälp av Fredrik för att få ordning på allt och jag tror också att jag kan få mer hjälp av vården där uppe ❤️ eller min tanke är iaf att jag borde få mer hjälp 🙂 

Men det känns fantastiskt ❤️ vi pratar familj kollar hus även om vi bara är i startgroparna av vårt förhållande så vet vi vad målet är och det är fantastiskt ❤️

Så till helgen åker jag upp till vår nya lägenhet med hjälp av pappa kombi och släp 🙂 fantastiskt ❤️❤️ längtar ihjäl mig efter min älskade Fredrik ❤️❤️ saknar dig så Mycket hjärtat ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s