Examen :)

Morgon började som vanligt jag skulle åka till vårdcentralen ta prover! Men ja här gick allt fel! Suck alltså men ett läkarbesök på näl så löste sig allt 🙂 sen hem för att sy klart simmis klänning och göra pannacotta och grejja inför examen 🙂


Hundarna snodde gossedjur medans jag bytte om 😂❤️ knas bollar 🙂 och sedan bar det av till examen jag fick uppgiften att ta kort med systemkameran men jag glömde ta kort med min mobil får visa korten från systemkameran när jag fått dem ist 🙂 Parveens och Håkans familj är fantastiska har haft en helt underbar kväll och nu är jag och Samantha trötta 🙂 i morgon går flytten 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s