Flytt!!!

Ja upp tidigt idag och starta packandet 🙂 suck alltså 🙂 så sjukt långsamt går tiden! Men men det har gått bra men vi är inte framme än och jag är sjukt trött och klockan är mitt på natten! Och vi har en bit kvar! Vi är alla trötta och bilen går långsamt med 11 kubik grejjer med som ska försöka stuvas in i lägenheten 🙂 har typ ångest för ATG jag har med mig så mycket saker 🙂 tror det kommer bli tufft att blogga här i morgon 🙂 kommer vara helt cp med flytten! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s