Wish wish wish!

Ja lite grejjer från wish har anlänt 🙂 så dessa provas mm 🙂 mina grejjer till hundarna var alldelses för små 😂 Hahaha men snart blir det bra igen 🙂 kollade över betygen idag igen för stt vara säker på alla jag satt 🙂 och tycker det är hyfsat bra 🙂 jag är nöjd 🙂 har börjat att städa ut på jobbet nu och städar ur både sal och dator från allt skräp 🙂 i

Hopps ni alla haft en bra dag och så imorgon är det pinchos för mig 🙂 ska lägga mig nu efter en kaos dag på jobbets möten då jag blev så arg att jag skulle åka hem men fick hämta ett paket i Trollhättan först inan parveen ringde och ville ha skjuts 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s