Godmorgon :)

Ja kl 03.30 så ballade Alva ur denna morgon! Hon hoppade i sängen typ 4 gånger innan jag insåg att hon ville ut! Ibland blir jag så trött på den hunden ! Men fick bara ta mig ner med älsklingen i telefonen som låg vaken efter en krogrunda 🙂 då han hade ringt mig samtidigt som Alva ballade ut! Men han somnade precis i telefonen och Alva hon somnade under vardagsrums bordet och själv så funderar jag kring om jag ska försöka sova eller om jag ska försöka virka klart min filt 🙂 hmm svårt val 🙂 

Men vi får allt se jag har ganska ont i händerna och börjar faktiskt att bli trött 🙂 så hoppas att jag kan sova en stund till nu när alla som stört min sömn sover 😂❤️

Ganska mysigt att prata livet framtiden och det som varit nu på morgonkvisten 🙂 ganska spännd över att flytta snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s