Dagen :)

Ja och bilderna blev som vanligt i fel ordning fast jag försöker ordna dem rätt så struntar i det just nu och kör dagen från nu och bakåt helt enkelt 🙂 jag hundarna och Linnea ligger i sängen trötta på alla dagens aktiviteter 🙂 

Hundarna är som vanligt super söta och jag Fick bära yra upp för trappen och upp i sängen men nu ligger hon tryggt här i all vår kärlek 🙂

Har jobbat en del med min filt idag 🙂 eftersom jag inte haft as mycket inspiration till att sy klart loui’s sänghimmel men ge tänkt på hur jag ska göra nu större delen av dagen så det blir nog bra 🙂 nu gäller det bara att få ordning på luftballongen 🙂 försökte förut men blev inte nöjd så ska göra om det imorgon 🙂 den måste bli super bra 🙂

Mys med älskade Loui 🙂​​


Elefanterna redo för avfärd 🙂 super mys 🙂 har en ny idé för hur man ska göra så ska kolla på den i morgon 🙂


Hundarna förstör alla leksaker i vanlig ordning förstår inte varför jag fortsätter att köpa saker till dem… tur dem är söta 😉 


Älskade lilla Loui ❤️❤️


Två super nöjds tonåringar som fått kläder och lite spel och lego ❤️ dessa två jag älskar dem så mycket och vi har nu bestämt att dem ska komma upp under sommaren ❤️ men var underbart att tillbringa en eftermiddag med dessa ❤️
Även om dagen varit lång och tuff så känner jag mig fylld av energi ❤️ sov gott alla fina det ska jag göra iaf ❤️ borde sovit för länge sedan 🙂  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s