Hemma i stugan ❤️❤️

Kvällen efter att Linus, Johanna och Loui åkt spenderades med lite virk ont sedan åkte vi till Linda min moster för att kolla kycklingarna 🙂 så söta var dem 🙂 vi serverades rabarber paj 🙂 så gott ❤️

Hundarna fick mat innan vi drog oss hemmåt ❤️Den vackra himlen när jag kom till Edet ikväll 🙂 så fin blev helt förundrad 🙂 älskar naturen ❤️ speciellt när himmelen går mot rosa ❤️ men nu ligger jag här i sängen i stugan och är trött. Dags att sova hoppas att jag kan gå till skolan i morgon jag har sådan huvudvärk och ont i öronen så får väl vara hemma och vila ett slag tror jag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s