Söndags mys ❤️❤️

Nu på eftermiddagen blev det lite Loui mys ❤️och jag sydde klart sänghimmlen så det kändes skönt 🙂 på morgonen idag träffades vi allihopa på Yansgård 🙂 jag köpte lite kravmärkt mjöl och mat korn 😉 så det känns bra 🙂 blir säkert super bra 🙂 djuren var super söta och jag blev kär i denna lilla kalva alltså 😍😍😍 loui sov metadels av dagen ❤️

I morse så vaknade hundarna tidigt! Typ 06.30 så lite sovmorgon om man jämför med igår! Dem var som vanligt galna och jag för lat för att gå upp så sov till 09 i soffan så är ganska trött i kroppen idag 😂❤️ 

Mina dina bebisar ❤️❤️ älskar er så sjukt mycket ❤️❤️ Ne nöjd med dagens arbete ❤️ men nu ska jag virka lite och vila lite innan jag börjar dra mig hemmåt ❤️ sista veckan på Fuxerna skola det känns väldigt konstigt men också befriande ❤️ kommer sakna alla ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s