Godkväll :)

Vilandet blev idag lite förskjutet då det var klassens dag och Parveens elever skulle komma hit till henne och äta indisk mat ❤️ super gott men dem insåg snabbt att jag var hemma så fick många besök här i stugan men jag virkade och pysslade här inne as skönt 🙂 efter lunchen som jag blev inbjuden till lekte alla med hundarna och efter att alla åkt hem så somnade jag och hundarna gott ❤️ på Em grejade jag och samatha med lite smyckes tillverkning och makramé 🙂 super nöjd blev jag 🙂 en nyckelring och ett armband klart 🙂 

Men nu ligger jag i sängen funderar på att virka men orkar knte riktigt :/ så blir väl att mysa med hundarna och prata med älsklingen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s