Godmorgon!

Inte för stt det är en god morgon men för min kropp har ballat ur och jag har så ont så blir att vara hemma idag! Höfterna värker huvudet gör ont och det känns som om mina öron typ ska sprängas jag får nog faktiskt lyssna på min kropp för en gångs skull alltså! Är så trött på detta bara att gå runt och vara sjuk! Men jag ska inte pressa mig mer helgen var mer än nog pressande med alla upplevelser och grejjer är så trött :/ tur jag har Mina slapp potatisar hemma ❤️ men dem har varit ute och dem har fått mat så nu kan vi sova en sväng så hoppas jag att jag blir bättre under dagen ❤️


Det värsta är att man känner sig så dum när man inte går till skolan men jag måste verkligen fundera utifrån min kropp nu! Jag kan inte springa Runt och så idag med kroppen och är ganska orolig för min hörsel så vågar inte pressa den! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s