God morgon :)

Idag kommer bli en jobbig dag för mig och kroppen. Fingrarna fungerar inte och det är svårt att sitta här och skriva detta! Ryggen och magen gör ont men tänker att jag idag ska gå runt lite och dona här i stugan 🙂 tänkte damma och fixa bort lite skräp! Får väl se hur det går 🙂 måste kanske damsuga med 🙂 

Men hundarna har varit ute sängen är bäddad och jag ligger och slö surfar lite har inte bråttom med något jag ska göra tar det i min takt idag ❤️  


Dessa underbara små vovvar älskar att jag är hemma ❤️❤️ och min kropp med 🙂 måste ringa lite samtal med idag kanske få en tid till öron läkaren! För trycket är värre idag och det susar i öronen stundvis ❤️ 

Ja men ska vila lite nu med lite podd innan jag går upp ❤️ hoppas ni får en lugn och skön morgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s