Lunch och frukost ❤️

Ja då var man uppe… parveen ringde för att väcka mig och fråga om jag kunde förbereda lunch till rektorer och eht team 😂 gött akward då jag är hemma och vilar för tryck i öron, huvudvärk och ont i kroppen :/ Hahaha känns lite konstigt men vad ska man göra ❤️😂 jag har fixar fram maten och fixat ris och dem borde vara här vilken sekund som helst 🙂 jag tog Smoothie och vattenmelon till frukost 🙂 så gott 🙂 jag har hur mycket blåmärken som helst hoppas det inte är något allvarligt! 

Det är fint väder iaf och Alva ser till att vara ute varje sekund ❤️ yra är just nu inne och vilar sig 🙂 sötnötarna ❤️ jag sitter på altanen och bara är i solen 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s