Vila vila vila!

Idag orkar jag inte så mycket vill bara sova jag vet att det är dumt för jag blir knte direkt piggare men jag vill inget annat än att sova :/ suck alltså! Det är så hemskt huvudet är tungt kroppen vill inte och jag blir hela tiden liggande och bara sova eller vila! Inte direkt normalt men men ska försöka virka en sväng nu ❤️ kanske kan bli lite lättare att komma igång efter det 🙂 

Måste hämta medicin med och så 🙂 så kan också åka och göra det 🙂 ska kolla om jag kan sno ÅV kortet och åka och slänga lite skit 🙂 tar med mig samatha 😂❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s