Godmorgon :)

Idag måstw jag till skolan och jag måste dit i tid med… så jag hinner sy en klänning åt en elev! Suck! Men men det blir nog bra 🙂 ska fixa klart det sista i salen och städa ordning på min plats och på unikum här under dagen så hoppas jag att allt löser sig sedan 🙂 ska ringa och kolla när newbody förväntas komma med 🙂 

Det kommer bli en lång dag med massa samtal och massa grejande i skolan 🙂 men snart är det över snart är det dags att åka från denna destination till norr och vila upp sig 🙂 fantastiskt skönt kommer det att bli 🙂 

Men kommer ta med mig virkningen här idag så att jag kommer en bit på den 🙂 

Men nu blir det mys i sängen med Alva En stund meddans vi ska försöka prata upp älsklingen i andra sidan av telefonen 😂❤️

Asså jag hittade dessa bilder igår på fb dem är fantastiskt roliga 😂 stämmer ganska bra in på kvinnor och även mig i allmänhet 😂 klockrent! Asså den när hon gör flingor och hela diskhon är full med disk det är så jag när jag lagar mat 😂 blir så otroligt mycket disk när jag drar igång 😂

Man måste ta tillvara på andras värme ❤️

Hahahaha 😂😂😂

Jag förstår knte vart all disk kommer ifrån 90% av gångerna jag lagar mat… 

 Varför skynd när man har tid? Man är ju typ klar 😂

Hahaha detta är inte så mycket jag eller jo på morgonen men älsklingen är lika dan hur vi ska ta oss upp tillsammans är ett mysterium utan svar vi är sämst på att gå upp och jag är bäst på att somna om 😂

Hahah denna skrattade älsklingen gott åt och sa att det var klockrent jag! 😂 det ska vara så varmt vatten så att man blir röd typ 😂

Bästa mys posen ❤️

Så man känner sig varje gång man inte rakat sig 😂 

Klassiskt mig somna över allt 😂

Och pain in the as om jag inte kan sova 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s