Hemma ❤️

Så det blev en kort dag… suck alltså… var så trött :/ fattar inte vad som hänt alltså… men blev super febrig på jobbet och orkade inget :/ så gjorde klart det nödvändigaste och gick sedan hem ❤️men innan det så fixade eleverna sina autografer på min klänning som jag ska ha i morgon på avslutningen 😂❤️ så Snygg jag kommer vara 🙂 Ne men det är faktiskt super roligt 🙂 dem Gick in hel hjärtat för det 😂 älskar dem 🙂 och så har dem nu lyckas att fjäska till sig en tårta av mig så ställde mig precis här och fixade 4 stycken 😍❤️ men hur dem blev är en hemlighet ❤️

När jag gjorde tårtorna så kom posten 🙂 super bra 🙂 för jag fick ett stort paket från vetzoo med min efterlängtade mat 😍 så jvl Chill alltså ❤️ as bra 😍 så ny har yra fått omega3, nya kosttabletter och så har jag handlat två slowfood skålar av en sort och en av en annan för att se lite vad som passar dessa tänker jag också att man kan ge dem som aktivering innan man går hemifrån på morgonen 😍


 

Men nu ligger jag i sängen helt död måste fixa unikum här strax men ska vila lite först :)! Behöver det verkligen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s