Godmorgon :)

Skolavslutning för mina små hjärtan idag ❤️ och jag är sjukt trött :/ men men det får gå! Hade precis en diskussion med Alva om den nya skålen vilken hon inte direkt gillade! Hahaha gris hunden som är rädd för allt nytt och ja då är man osäker på sjukt mycket saker som att det låter när bilar åker förbi, att man blir störd av flugor och att ens mamma är så dum som blandar nytt och gammalt foder när man bara gillar det vanliga! Inga förändringar får ske what so ever!  Knas hunden! Men nu ligger vi iaf och softar 🙂 så mu blir det att vila lite innan jag måste upp … 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s