Godmorgon :)

Den senaste veckan har varit tuff för mig och min kropp har mer eller mindre lagt av det har varit fruktansvärt och jag har knappt orkat något av de sociala medierna men igår tog jag upp Facebook igen och det känns lättare och lättare här idag med 🙂 just nu ligger jag och hundarna och slappar i sängen 🙂 dem är galna mina små underbara grisar ❤️❤️ älskar dem över allt! Idag så ska jag vara hemma och vänta på att elektriker och målare kommer till lägenheten ❤️ ni får se kort till helgen när renoveringsäventyret är över 😂❤️ allt var typ klart i vardagsrummet förutom det som ska inhandlas på Ikea här till helgen 😂 så ringde dem på igår och bara vi har ett jobb här i lägenheten kan vi börja i morgon 😂😂 Hahaha framförhållning är super 😂 så nu blir det en ganska mörk tapet i vardagsrummet för att knyta ihop all inredning så hoppas att det blir bra och att det suger åt sig ljuset från fönstren en del 🙂 kommer bli super bra 🙂 


Men nu blir det att vila en stund innan alla kommer 🙂 känns fantastikst skönt att vara här med älsklingen och hundarna ❤️ hoppas bara att vilandet får min kropp att bli bra ❤️❤️ ska försöka virka en del idag med så det kommer att bli skönt 🙂 

Måste städa på vinden med så det är också saker som ska göras idag 🙂 har 100.000 saker sommjag vill och borde göra men det känns fel då kroppen min håller på att gå sönder 

Hoppas ni får en bra dag 🙂 nu  blir det att vila lite innan jag ska sätta igång med dagen 🙂

 

Frukosten som jag serverade älsklingen idag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s