Godmorgon …

Jag hoppas iaf att det är en god morgon för er 🙂 mina händer gör idag super ont och höfterna värker och trycket i öronen är stort och jag har huvudvärk! Allt jag Vill är att sova men så många tankar flyger omkring här idag …. och jag blir yr av det för jag förstår inte tankarna det är kaos i min hjärna! Hoppas jag slappnar av när älskligen hår upp för att äta sin frukost ❤️ 

Även om jag mår dåligt så fixade jag en frukost åt han som nu står på bordet och väntar ❤️ det enda han behöver göra är att knäppa igång kaffekokaren och sätta sig och njuta av youghurt kvarg med smaken jordgubb rabarber med frukt müsli ❤️ och knäckebröd med någon starkare korv på och dricka sitt glas med apelsinjuice och komma iväg till jobbet med den nyinköpta lunchkassen med köttfärssås och spaghetti till lunch och smoothie och müsli till frukost ❤️ Hahaha kanske är jag för snäll men alla dessa små saker som jag gör för honom är gjorda av kärlek och då han har svårt att komma upp på morgonen gör jag gärna det för honom och han har större ansvar på em för både hundar och mat de dagarna då jag knte riktigt orkar. 

Jag önskar att jag kunde må bättre någon gång men idag är det tungt och det blir nog en hel del sovande 😞❤️ hoppas ni får en bra dag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s