Sängliggande 

Det är en jobbig dag! Är mest trött och less idag kroppen gör ont och jag försöker väl virka lite på filten som jag börjat på 🙂 mer ön halva är gjord nu 🙂 jag tycker att den blir fin så hoppas på att den blir bra sedan när den blir klar 🙂 ska försöka Göra en annan typ av filt sedan och så ska jag virka en lampa till gästrummet 🙂 

Tapeterna har kommit och jag älskar dem❤️ den är så snygga! Dem kommer bli fantastiska ❤️ även om det blir ränder så älskar jag tapeten färgerna är perfekta ❤️ kommer passa in till stilen på rummet perfekt ❤️ 

Jag sitter också och kollar på Bauhaus för att kolla ut den öppna spis som jag skulle vilja ha i lägenheten sedan 🙂 så fin är den ❤️

Mår lite bättre nu men kroppen är seg och gör ont och jag kan inte göra så mycket mer än att sova tyvärr :/ så det blir att vila en sväng nu efter att hundarna fått gå ut är tanken 🙂 hoppas det blir bättre under dagen ❤️ känns fantastiskt skönt att jag kan börja möblera i vardagsrummet igen i morgon ❤️❤️ helt fantastiskt ❤️❤️ kommer bli helt galet bra ❤️ älskar denna lägenheten ❤️ den är helt perfekt ❤️ och hundarna gillar den och älsklingen trivs ❤️ jag skulle inte kunna be om mer ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s