Godmorgon ❤️❤️❤️

Jag ligger i sängen och hundarna är på G ut med älsklingen ❤️ så fantastiskt ❤️ älskar han så mycket ❤️ det är skönt att få vila och vakna i Sin egen takt ❤️ jag känner mig så lycklig ❤️ hoppas att jag kan få frukost med åt alldeles för lite igår så är super hungrig 😂❤️ 

Känner mig faktiskt pigg idag ❤️ och lite förväntansfull för idag blir vardagsrummet klart ❤️❤️ så fantastiskt ❤️ nya tapeter ❤️ underbart ❤️ så kan jag få ordning lite i rummen här idag 🙂 känner mig faktiskt ganska pigg så blir nog en hel del gjort idag 🙂 skönt 🙂 min rygg fixar inte att vila mer ❤️ idag får det allt bli lite mer aktion på mig Så jag inte slappar ihop fullständigt 😂❤️ 

Så min planering idag är att virka medans målarna är här för jag blir så stressad av dem så jag blir trött av bara det och sen får jag sätta fart med möblering av vardagsrum ❤️😍❤️ 

Men nu blir det lite mys i sängen med hundarna som strax ätit upp sin mat ❤️ min kropp får allt vila och vakna här försiktigt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s