Lunch ❤️❤️


Morgon mys med virkning och serie tillsammans med bästa hundarna ❤️ idag blir en dag i vila så att jag kommer på fötter tills söndag 🙂

Hundarna och jag tog en liten tur ut på gräsmattan och lekte av oss lite 🙂 super skönt idag fast det blåser lite ❤️

Väl inne igen så placerade vi oss på våra platser och jag serverade dricka och kakor till mina underbara målare ❤️❤️ bäst är dem ✌️❤️

När dem smet på lunch så passade jag på att smita in och smygfota 😂❤️ tapeten som jag hade ångest för är som gjord för detta rummet så bra!!! ❤️❤️ där efter blev det sängen igen och OnlinePizza fick levererat en sallad till mig idag då jag är typ helt borta 😞❤️

Alva mår som vanligt gött brevid mig ❤️

Lunchen är halvt äten och jag pallar inte mer så ligger i sängen igen och Tror det blir att sova lite då huvudvärken är ganska påträngande och mina öron värker :/ suck alltså för detta :/ hoppas att det blir bättre snart! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s