Familjen Lindmark Jansson ❤️❤️


Kvällen igår var mest mys med Alva och yra och fortsätta kolla serier och så 🙂 jag var trött och less på allt så jag låg bara i sängen ❤️ älsklingen åkte iväg för att jobba en sväng på kvällen och jag blev själv med en liter chokladpudding så har sjukt ont i magen för jag lyckades typ äta upp all 😂😂 men nu så ligger vi i sängen och Alva har tagit min plats så jag ligger i fotändan på sängen och klappar henne och hon och älsklingen myser tillsammans ❤️❤️ bästa familjen ❤️❤️ älskar er tre så sjukt mycket ❤️❤️ men nu har hundarna kommit på att dem ska ut så vi två trötta måste ta oss upp för att ge dem frukost och lite prommenad… 

Detta är våra småbarn som aldrig låter oss sova, som bråkar dagarna i ända och som ligger mellan oss när vi ska sova dem tycker inte om när vi busar och om vi höjer rösten så får vi onda ögat 😂❤️ att ha dessa grisar är ett privilegium ❤️❤️ fan vad jag älskar er två ❤️❤️ och älsklingen som så hjärna hjälper till med dem på morgon som kväll ❤️ vår familj är bara bäst ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s