Godkväll ❤️❤️

Idag var det Ikea hela dagen vi är sjukt fattiga nu 😂❤️ men så mycket vi har köpt bytt porslin nya matlådor och vitrinskåp 🙂 så glad och nöjd är jag men min kropp är kaos 😂 så i morgon blir det att fixa klart min sminkhörna och ställa iordning allt 😍 ett litet missöde med skåpet under handfatet gjorde det svårt att ställa det till rätta nu men det ska älsklingen lösa med lite sticksågande imorgon ❤️ så ska mäta ut det till han till lunchen i morgon så tar han med den till jobbet ❤️ lite bilder från både igår då vi tog oss ansiktsmasker och från en sovande Alva som just ny myser med pappa varje dag ❤️ men nu är jag sjukt trött så det ska bli vänner i sängen innan vi går och sover ❤️❤️

Alva och yra är supernöjda 🙂 dem fick en ny leksak idag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s