Godmorgon ❤️

Klockan ringde idag kl 5 … suck alltså! Var så sjukt trött :/ men de nya täckena som inköptes igår är super och man vaknar inte av att man kallsvettas 😂❤️ det är iaf positivt men eftersom det är kaos här har jag svårt att sova och drömmer konstiga saker som stressar mig så har ett sjukt ringande i öronen pga av stress och mår inte alls bra :/ men fick ihop mitt sminkbord och byrån under sminkbordet här på morgonen och har börjat med den sista möbeln som ska sättas ihop en byrå till sovrummet så vi kan få ordning på kläderna här i sovrummet så skönt men den knäckte mig så tog mina tabletter och åt lite snabb frukost och nu ligger jag och softar i sängen med de underbara hundarna 🙂 ska sova en två timmar så ska jag än en gång sätta fart med byrån 🙂 så svårt kan det inte vara tycker jag inte ❤️ sen blir det att mäta skåpet som ska vara i badrummet fixa iordning sminkdelen i sovrummet och fixa ordning på lite täcken och annat som behöver fixas 🙂

Men nu blir det att vila en stund så skönt ❤️❤️❤️ hoppas ni får en bra måndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s