Kväll ❤️❤️

Nu är vi i sängen igen 🙂 blev inget virkande för mig idag 🙂 men vi fick ta ur hundarna en sväng till och vi tog en kvällsfika med smoothie 🙂 och nu kom jag på att jag hade glömt medicinerna för kvällen så får ta dem nu 🙂 känns så skön att allt är monterat nu 🙂 och jag fick flipp förut och organiserade hela bokhyllan i färg och storleksordning 🙂 

Slappargänget!!! En kväll som denna är så fantastisk ❤️❤️

 

Fin kväll för en prommenad på gräsmattan 🙂 så underbart 🙂 känns fantastiskt 🙂 jag älskar min familj ❤️❤️❤️ 

Nu blir det lite vänner innan vi somnar 🙂 och i morgon hoppas jag att vi hinner att färga mitt hår ❤️ så skönt 🙂 ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s