Godmorgon :)

Idag är kroppen väldigt trött och sliten :/ tungt att komma upp idag :/ och något stressar mig för har drömt som fan även i natt och känner mig inte ens lite utvilad :/ hundarna var precis ute ❤️

Morgon kissningen ❤️✌️dem var väldigt duktiga idag ❤️


Frukost åt oss alla ❤️ ja hundarna fick frukost först och meddans dem åt så fixade jag disken och ställde fram frukost åt mig och älsklingen ❤️

Hann även ta ur diskmaskinen ❤️ från full till tom underbart 🙂 får så mycket gjort såhär på morgonen 🙂 

Frukosten ❤️ idag blir det rostade frallor som jag gjort själv 🙂 dem är gjorda utan fett och utan sötningsmedel och på havre, rågmjöl, rågflingor och vetemjöl special 🙂 super goda är dem ❤️

Till detta så blir det tassimo kaffe för älsklingen idag Gevalias mörkrostade kaffe och för mig blir det Twinings Earl Grey Tea 🙂 måste sätta in pengar på paypal så jag kan köpa en silikon grej till tassimon så att jag kan få varmt vatten till allt det teet som jag har i skåpen här 😂❤️ måstw verkligen kolla upp det 🙂 ❤️

Men till detta så serveras idag ananas och jordgubba smoothie 🙂 eller det är en annans smoothie med jordgubbs kvarg i 🙂 så gott ihop med en müsli med frukt 🙂 jag ska när denna müsli är slut blanda en egen med rågflingor. Havregryn och massa frukt som jag ska torka själv i min sådan frukt/svamp torkare 🙂 allt för att jag ska kunna ta bort så mycket socker som möjligt från min kost 🙂 


Ska nu försöka sätta mig med en lista på vad som behöver göras idag ❤️ av både mig och älsklingen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s