Suck jag kan inte sova :/

Känner mig typ stressad eller något för jag kan inte slappna av har legat i sängen i säkert en timme för att försöka sova och att försöka slappna av trotts att jag visste att diskmaskinen var klar men… ja jag gick upp för att stänga av den och öppna den! 

Ibland förstår jag inte vad det är med mig jag har hållt på hela dagen då jag inte varit utslagen i sängen jag är trött men kan inte sova. Det sticker i kroppen och min hjärna är på högvarv så kan inte ta mig för att slappna av! 

Deg var nog dumt av mig att fixa vinden idag för det var sjukt tungt och jag mådde inte alls bra av det… hmm Ne om man skulle ta sig något att äta och dricka och se om det kan hjälpa min kropp att tagga ner lite ❤️ lite kräm och något varmt att dricka hade nog inte varit fel nu ❤️ får prova det så hörs vi kanske sen om jag inte somnar eller i morgon bitti om jag lyckas slappna av så pass att jag kan sova ❤️❤️
Sov gott alla fina ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s