Vaken igen :)

Jag har nu sovit tills jag själv vaknande vilket känns bra 🙂 men Gud vad jag är trött :/ och kroppen gör ont :/ suck alltså! Önskar att jag kunde få en bra dag i mellan åt men det är som det är hoppas på att jag snart kan piggna till 🙂

Nu är då frågan dock vad jag ska börja med 🙂 antingen om jag tar ut hundarna och sedan börjar på vinden och grejja iordning där och sedan tar källaren så att det som är kvar sen är stillasittande arbete typ 🙂 jag tror faktiskt Att jag gör så 🙂 bär med mig allt upp till vinden som ska vara där och lägger någon timme för att rota igenom allt sol finns där 🙂 det är kaos där kan man lugnt säga ❤️

Ska slappa någon minut till innan jag tar mig upp 🙂 

Bild på den organiserade bokhyllan ❤️❤️ så skönt ❤️bästa är att det blev en hel hylla tom så vi kan konsumera lite mer böcker 🙂 måste dock läsa dem jag har här först 😂❤️ älsklingen sa att han skulle ha fler böcker här någonstans så kanske hittar dem på vinden idag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s