Godmorgon ❤️❤️

Idag förbereder jag för min slappar dag 🙂 vaknade vid 4:00 men låg och drog mig till 04.40 då gick vi upp här 🙂 hade svårt att somna igår och idag är tanken att jag ska ut och gå en sväng med hundarna innan jag börjar slappar dagen 🙂 

Morgonrutinen ❤️

Det först vi gör på morgonen är att ta en snabb kissrunda på gräsmattan utanför 🙂 idag var det fantatsiskt väder 🙂 så underbart ❤️

Där efter går vi in 🙂 dem små liven springer till sängen för att sova igen men kommer snabbt på att det är dags för frukost 🙂 

Frukost time med vovvarna ❤️ meddans dem äter så brukar jag fixa iordning disken och detta gjorde jag såklart även denna morgon 🙂 idag var det bara att plocka in 🙂 

Sedan så startar jag med att förbereda frukosten 🙂 idag blev det smoothie med mango och passionsfrukt 🙂 med en äggröra bestående av ägg, majonnäs, gräslök, Röd kaviar, cremafraiche och lite krabbkött i rulle 🙂 super Nice 🙂 ska rosta bröd när älsklingen kommit upp 🙂 

Men att fixa frukost innebär också disk och den har jag redan tagit ordning på det som ska handdiskas 🙂 

Solen är på rätt sida och så här blir det nu med de nya gardinerna 🙂 jag sydde knte jag köpte gardinringar som jag klämde fast båda gardinerna med och det blev hur bra som helat dem ska bara få hänga till sig några dagar så blir det perfekt sedan 🙂 så nu kan vi dra för alla fönster i vardagsrummet och slippa bli bländade av solen 😂❤️

Jag är verkligen så nöjd 🙂 men detta avslutar min första del av morgon rutinen 🙂 nu är det mys med hundarna en sväng innan älsklingen klocka ringer och det är dags att gå upp 🙂 

Nu ligger vi här alla 4 🙂 jag bloggar hundarna smälter maten och strax ska jag väcka älsklingen ❤️ har dock väldigt ont i axlarna men jag ska försöka stretcha dem idag så att det släpper tror det är för att jag bar mycket och så igår när jag grejade på vinden ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s