Godkväll :)

En underbar kväll i sängen med mys och lite snacks iform av varmchoklad och vindruvor och färsk mango ❤️❤️ så gott efter den underbara maten som vi lagade idag ❤️ tomatsoppa med basilika och risoni med bacon och blomkåls strössel på (stekt tillsammans) till detta rostat bröd i ugnen med olivolja och vitlökskrydda 🙂 till detta så var det självklart en liten skvätt med gräddfil som är min nya grej att ha till mat 😂 har precis lärt mig att äta det så äter det till allt 😂❤️ super bra 😂😂❤️

Hundarna märker att jag inte mår så bra så dem har myst hela dagen med mig ❤️❤️ hoppas på en bättre dag i morgon ❤️❤️

Sov gott nu så ska jag somna till lejonkungen som är film nummer tre för kvällen ❤️ till snackset så kollade vi på book of Eli och Farsan. Två helt olika kategorier och nu så smällde vi på lejonkungen 😂 många olika typer av filmer idag men vad gör det ❤️ världens mysigaste kväll ❤️ och crome casten gör att vi inte ens behöver lämna sängen ❤️✌️😍😴 perfekt för mig ❤️❤️ nu ska jag sova sen imorgon ta tag i lite sömnad och virkning ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s