Suck…

Dagens planering går åt skogen! Älsklingen fick ta hundarna i morse för att jag är i så dåligt skick! Jag vet inte vad jag ska göra och gråten är nära hela tiden! Jag får mer eller mindre panik på att jag är sängliggandes och axeln gör så ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till detta leder till sömnsvårigheter och oroligt huvud. Precis det som jag behövde men har iaf lyckats att tjata mig till en tid hos läkaren idag så det känns bra iaf ❤️ ska vila lite innan jag måste iväg och innan hantverkarna kommer för tapeten har släppt på två ställen … 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s