Godmorgon ❤️❤️

Jag har inte mått så bra denna sommaren och har varje morgon försökt att skriva här och har tagit sjukt mycket bilder på sommaren som gått vi har fixat en hel del nytt i lägenheten och börjat att komma iordning i vårt liv här vilket är helt fantastiskt 🙂 men ska jag vara ärlig så känns det lite som att jag inte fattat att jag bor här nu eftersom jag bara haft semester jag tror det kommer bli underbart att börja med jobbet
Här snart 🙂 älskar Fredrik och hundarna så fantastiskt mycket utan dem så vore mitt liv typ ingenting ❤️❤️ Alva hon ligger som vanligt mellan oss och sover och yra hon ligger och sover på sin kudde brevid sängen hon ❤️❤️

Idag är tanken att jag ska städa i mitt kaos gästrum/sy rum!!! Suck det är som om någon släppt en bomb där inne :/ men det löser jag sedan 🙂 och Belinda och lilla Viking kommer här i dag med 🙂 så förhoppningsvis kan vi gå på lite promenader 🙂 men först blir det att vila en sväng till för har mått lite illa de senaste dagarna så hoppas att jag kan må bättre av att vila. Jag vet inte vad det är men kanske är magsåret igen vem vet så jag vilar iaf 🙂 tanken är också att jag ska presentera lite vad jag och älsklingen har gjort här i sommar 🙂 vi får se vad jag hinner med men känns skönt att jag tog tag i att skriva igen 🙂 det har hänt så fantastiskt mycket roligt, tråkigt och jobbiga saker men över allt så har det varit en mys somnar i familjens gemenskap 🙂

Hoppas ni får en bra morgon så hörs vi sen ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s