Dagen :)

Det var så mysigt idag med Belinda och hon fick ta över lite inredning av mig och vi letade i mina gömmor efter gardin tyg 🙂 så det var väldigt mysigt ❤️❤️ sedan så blev jag bjuden på dejt av älsklingen på en italiensk resturang här i stan 😍❤️ så gott verkligen ❤️❤️

Första bilden här på Fredrik och Viking som myste lite medans jag och Belinda var iväg 😂❤️

här ser vi hur det blev med de nya inredningen i vardagsrummet blev sjukt nöjd 🙂

Här är bilderna från vår dejt 🙂 asså jag var så mätt efteråt att jag inte ens ville ha efterrätt… det är ovanligt det!Sedan har vi då syskonen här som skulle dansa på kvällen till greas:) 🙂 fredagshäng hos svärmor ❤️ men här blir vi nog kvar en stund till men är ganska trött och längtar till sängen 🙂 hoppas ni har en bra kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s