Godmorgon godmorgon är du riktigt vaken än!!!

Asså jag vaknade av mig själv ca 07.30 men var så seg så ville bara sova mer… men tog mig själv i kragen släppte ut mina små grisar till hundar och gav dem frukost och mig medicin :)! Så nu kanske jag kan ta och sova en sväng 🙂

Idag ska vi till banken och kolla lite på ett gemensamt mat konto 🙂
Jag ska försöka skriva lite på min bok och försöka städa ordning lite 🙂
Jag ska också börja virka något med det blå, vita och grå garnet jag sprungit runt med ett tag 🙂
Ska också försöka mäta tavlorna till hallen 🙂
Sedan så ska jag också sy 3 längder gardiner till bästa Belinda ❤️❤️❤️

Men nu säger jag godmorgon godmorgon och godnatt ❤️ min kropp är verkligen inte riktigt vaken än ❤️ hoppas ni får en bra dag 🙂 jag och Alva ska mysa nu tillsammans med älsklingen som ligger och snarkar ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s