Nattpromenad 😂❤️

Hahaha vi skulle efter slappar eftermiddag i sängen ta ut hundarna på en liten promenad 🙂 det blev en Pokémon runda på över en timme följt av jagande med bil på nästan lika länge 😂 Hahaha vi nördar sönder ❤️ men så kan det vara så underbart att vara ute och gå iaf 🙂 Alva och yra skötte sig bra även om min lilla yra blev lite trött av promenaden 🙂 men måste försöka få Alva lite mer cool så behöver få ut henne mycket mer på promenader 🙂 men nu blir det att sova 🙂 sängen är underbart skön och Alva ligger däckat brevid mig och älsklingen är också snart på G att somna ❤️ hörs i morgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s